We use cookies to improve your shopping experience. If you'd like to continue exploring our site, please accept our Cookie Policy.
Read more

search

search by job family

Retail Stores (16) »
Marketing / Advertising / Public Affairs (1) »

Binnen de wereldwijde Esprit organisatie is Esprit Benelux een speler waar je niet omheen kunt.
De Benelux vertegenwoordigt maar liefst 15 % van de totale Europese omzet.
Door een unieke combinatie van retail en wholesale, weet Esprit Benelux bovendien jaar na jaar een mooie groei te realiseren.
Met het netwerk van onze eigen retail stores zijn we aanwezig op de beste plekken van elke grote stad. Op dit moment hebben we 45 stores en 23 shops in de Bijenkorf en V&D.
Het goed geoliede verkoopapparaat van de wholesale verzekert dan weer de verkoop van het product via derden. Zo hebben we op dit moment maar liefst 166 franchise stores in de Benelux; zelfstandige ondernemers die onder de Esprit vlag de collecties verkopen.
Per jaar biedt Esprit twaalf collecties aan! Dat geeft ons de mogelijkheid om voortdurend in te spelen op de snel veranderende fashion trends.
Of het nu is als sales medewerker of manager in één van onze stores, of als vertegenwoordiger binnen de wholesale, ook jij kunt deel uitmaken van deze unieke en ambitieuze groep.
Wanneer je op zoek bent naar een professionele werkomgeving, waar je veel bij kan leren en jezelf verder ontwikkelen, dan ben je bij Esprit aan het juiste adres.

De leuke sfeer krijg je er gratis bij!